O nama

Ko smo mi

Eurosolutions doo je inovativno društvo za posredovanje u osiguranju, osnovano u Beogradu 2009. godine.

Kompanija je 100% u privatnom vlasništvu i poseduje potrebnu licencu za posredovanje u osiguranju izdatu od strane Narodne banke Srbije br. 8780 od 27.08.2009. godine.

Eurosolutions od svog osnivanja ostvaruje konstantan rast u obimu ugovorene premije i prihodima od provizije. Danas smo među top 10 brokera u Srbiji, a ugovorena premija na godišnjem nivou iznosi EUR 6.000.000 sa tendencijom daljeg rasta.

Naš trud je usmeren ka pružanju što kvalitetnijih usluga postojećim klijentima i širenju portfelja, što činimo na više načina:

  • Građenje mreže ino-partnera, što nam omogućava servisiranje naših klijenata na stranom tržištu
  • Pristup Lojdovom tržištu osiguranja (https://www.lloyds.com/), na kom se sprovode najsloženiji poslovi osiguranja i reosiguranja i koji pokriva specifične zahteve klijenata
  • Konstantna obuka i usavršavanje kadrova

Internacionalno prisustvo

Kompanija Eurosolutions doo već dugi niz godina pruža usluge servisiranja klijenata i na stranim tržištima kroz izgrađenu mrežu partnerskih brokerskih kuća. Dodatno smo svoju poziciju učvrstili članstvom u jednom od najvećih brokerskih udruženja UNIBA Partners. Takođe, Eurosolutions doo je korespondent za tržište Srbije najvećem globalnom specijalizovanom udruženju za osiguranje naplate potraživanja ICBA.

Lokalni partneri

                     

                            

                

Tražite pouzdanog partnera, zastupnika ili konsultanta?